Maria Isern Ordeig, joveníssima poeta, vingué a presentar Sostre de Carn, amb què obtingué el II Premi Francesc Garriga i que publicaren tot seguit, el setembre de 2017, AdiA Edicions, Cafè Central, La Breu Edicions i Edicions del Buc. « (…) l’autora explora ―llegim en un escrit promocional―, a través de la fantasia de l’expansió infinita de la carn, les frustracions i els plaers de saber-se un cos foradat. Isern desencaixa la paraula per alliberar-hi un llenguatge càrnic i desmembrat. » L’inici d’una carrera poètica ―s’hi conclou― que augurem fulminant i plena de saviesa.»

reproduir i baixar

Ahir, dimecres dia 23 de gener de 2019, férem el dos cents vuitanta-sisè programa, el dissetè de la vuitena temporada. L’emetérem en directe, com sempre.
Maria Isern Ordeig, la convidada, nasqué a Vic el 23 de novembre de1994. Estudià el grau en Estudis Literaris a la Universitat de Barcelona i el màster en Construcció i Representació d’Identitats Culturals. Ha escrit i publicat articles en l’àmbit dels estudis de gènere, cos i sexualitat i mentrestant ha treballat i viscut a Barcelona i durant menys temps, a Roma.
Des que en té memòria va viure creient que l’os del canell era un bony que aniria creixent fins a matar-la. Als set anys li van dir que d’allò no es moriria, tot i que encara ara té la necessitat de trobar bonys arreu. Als setze va descobrir Víctor Català, i la febre per llegir la va portar, un any més tard, a Barcelona, on comença el grau d’Estudis Literaris. Allà llegeix Foster Wallace, s’obsessiona amb la pintura de Max Ernst i els rizomes de Deleuze. Buscant-los un lloc a tots sense renunciar a la pressió dels bonys decideix fer el màster en Construcció i Representació d’Identitats Culturals. Paral·lelament també participa en projectes del món audiovisual i col·labora amb la revista Caràcters.

Quant a suip

Filòleg, professor i poeta
Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s