La poeta, actriu i dramaturga molinenca Estel Solé i Casadellà ha vingut al programa per a presentar el poemari “Si uneixes tots el punts”, amb dibuixos de la il•lustradora valenciana Paula Bonet, un maridatge considerat a la xarxa com molt bonic i que, segons l’editorial, conforma “una obra rodona”.

uvs131218-002

http://www.ivoox.com/aparador-poesia-18-desembre-del-2013_md_2655961_1.mp3″ baixar

Avui, dimecres dia 18 de desembre del 2013, hem fet el cent vint-i-cinquè programa, el catorzè de la quarta temporada. El darrer d’enguany. L’hem emès des de ràdio Sant Vicenç de Montalt.
La nostra convidada, Estel Solè i Casadellà, és molt jove i vegetariana. Nasqué fa vint sis anys a Molins de Rei i, com ja hem assenyalat, és poeta, actriu i dramaturga. Com a actriu interpretà durant tres anys i escaig el personatge de la Marina a La Riera, el culebrot de TV3 que discorre pel Maresme. Es formà a l’Obrador de la Sala Beckett amb professors com Rafael Spregelburd, David Plana, Alfredo Sanzol, Jordi Oriol o Carles Batlle. Ha fet cinema i teatre. El passat 7 de novembre va estrenar Animals de companyia, la seva primera obra de teatre com a autora, que interpretaren actors joves dirigits per la directora i dramaturga Marília Samper. Es representà durant quatre dies al menjador de casa de Bàrbara Aurell, una dissenyadora d’interiors.
El dia 8 de juny del 2011 presentà en primícia a Ràdio Sant Vicenç de Montalt el primer poemari “Dones que somiaven ser altres dones”, Premi Amadeu Oller de poesia. Vingué amb Mercè Martínez, una altra actriu de la sèrie televisiva que hem mencionat, que interpretà tres poemes musicats per Hug Cirici, que l’acompanyà amb la guitarra. Un any i mig després, més o manco, ha publicat “Si uneixes tots els punts”, el segon recull de poemes, que, segons l’editor, “sorgeix com a necessitat de publicar després d’haver fet una cinquantena de recitals basats en el seu primer llibre”. Llegim a la promo de Galerada que els poemes reflecteixen irònicament i dolorosa la relació de parella, amb “la introspecció personal que caracteritzen l’autora”.
Aprofitem l’ocasió per desitjar-vos Bon Nadal i Crucial 2014.

Quant a suip

Filòleg, professor i poeta
Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.