Maria Dolors Massa i Pujol, Llicenciada en Filologia catalana i escriptora, és entrevistada per Pius Morera i interpreta un conte publicat i recita tres poemes.

Tot i que és premianenca, viu a Llinars. Docent, però no és la seva feina principal. Massa humil, massa discreta, com indica el seu nom. Ens agrada el seu somriure i aquella manera de dir les coses com qui no les diu. La seva esplèndida veu ha donat brillantor al relat titulat Una amistat molt especial, que podem trobar al llibre Garbuix de contes. Es tracta d’una narració desenvolupada amb tècniques de poeta, com la rima, la repetició i el paral•lelisme. Aquesta mateixa veu, que se sent molt propera a Joan Maragall, ha servit per donar més intensitat a tres poemes de remarcable densitat poètica. El conductor del programa, en l’entrevista, ha volgut posar de relleu la sensibilitat de l’escriptora, que va néixer durant la infància en contacte primer amb la natura i en l’estada des dels nou anys en un internat al peu del Tibidabo. Per això és més poeta que no pas narradora o autora teatral, tot i que li costa molt reconèixer aquesta preeminència. Tot i que afirma que no escriu bé poesia, reconeix que la “sap viure molt bé”. Pius Morera ha volgut, en dos moments de l’entrevista, evidenciar l’espiritualitat amb què l’escriptora viu la vida i escriu.

Quant a suip

Filòleg, professor i poeta
Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a Maria Dolors Massa i Pujol, Llicenciada en Filologia catalana i escriptora, és entrevistada per Pius Morera i interpreta un conte publicat i recita tres poemes.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s